M A N I E R
this site the web

ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΑΖΑΝ ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ

Ένα συγκεκριμένο απίστευτο περιστατικό – και πάντα το ίδιο – συνέβαινε όταν ο Αδόλφος Χίτλερ έβγαινε ανέμελος στο δρόμο για να κάνει τους περιπάτους του.  Ένας 13χρονος μαθητής, δύο 13χρονοι μαθητές, τρεις 6χρονες μαθήτριες, μία 15χρονη μαθήτρια πλησίαζαν τον Χίτλερ και του μιλούσαν: «Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό που κάνατε για
εμάς, είμαι πολύ συγκινημένο και θέλω να σας δώσω το δώρο μου», έλεγε αυθόρμητα το κάθε παιδάκι.
Τα παιδάκια, που ασχολούνταν με τον αθλητισμό, έβγαζαν τα λουλούδια που έπαιρναν μαζί με το μετάλλιο όταν κέρδιζαν σε αγώνες και τα έδιναν στον Ηγέτη. Εκείνος με τη σειρά του δε δεχόταν τα δώρα, αλλά οι μαθητές – αθλητές επέμεναν.
Τα παιδιά, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το γραφείο του Γκέμπελς, είχαν συναντήσει τον Ηγέτη σε διάφορες μπυραρίες παλιότερα  να τρώει με την Εύα Μπράουν. Τότε τον είχαν πλησιάσει και του είχαν εξηγήσει πως έχουν πρόβλημα να ασχολούνται με τα αθλήματά τους γιατί στους αγώνες συμμετείχαν και παιδάκια που δεν ήταν ξανθά, με αποτέλεσμα τα ξανθά γαλανομάτικα να μην κερδίζουν πάντα μετάλλια και ανθοδέσμες.
Ο Χίτλερ τότε έκανε κάποια τηλέφωνα αργά το ίδιο βράδυ σε μερικούς υπουργούς και το πρόβλημα λυνόταν. Τα μελαχρινά παιδάκια εξαφανίζονταν από τους αθλητικούς χώρους ως δια μαγείας.
Για αυτό το λόγο τα ξανθά παιδάκια επέμεναν να πάρει ο Ηγέτης τα δώρα τους. Τελικά ο Χίτλερ δεχόταν να πάρει τα λουλούδια, λέγοντας σε κάθε παιδάκι “τα κρατάω αυτά και θα πάρεις κι άλλα τώρα που θα μείνει μόνο η δική μας ξανθιά γαλανομάτικη φυλή στους αγώνες”.
Μάλιστα, ο Χίτλερ αγκάλιαζε τα παιδιά και τα φιλούσε!
Δείτε φωτό και video από τα αυθόρμητα ξαφνιάσματα






                                                                      Σημείωση: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις λογικά θα είναι ανύπαρκτη. Σε χώρες σαν τη δική μας με τόση δημοκρατία και ανεξάρτητη ενημέρωση δε συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας
AYLEN KURDI Το μικρό σου κορμάκι έστεκε ακίνητο στην ακτή Σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε Εσύ πιο πολύ από τον καθένα μας έπρεπε να γελάς με χάδια και παιχνίδια στα γόνατα του πατέρα στην αγκαλιά της μητέρας Όμως όχι Δεν θα προλάβεις να μεγαλώσεις Να ζυγίσεις τις ομορφιές και τις ασχήμιες του κόσμου Να ψηλώσεις σαν τα λιόδεντρα του τόπου σου Πρόλαβες ίσως να κλάψεις γιατί σε τρόμαξε μια βόμβα Η Συρία ήταν λενε μια όμορφη χώρα Τώρα στη Συρία αντηχούν τα πιο θλιμμένα τραγούδια Από τη Δαμασκό μέχρι το Χαλέπι από τη Χόμς μέχρι τη Λαττάκεια και από τον φοβο στέρεψαν τα στήθια των γυναικών από γάλα Θα έπρεπε τωρα να παίζεις να νιώθεις τη ζεστασιά του ήλιου στο προσωπάκι σου Μαζί με τ'άλλα παιδιά Δεν πρόλαβες να μάθεις όμως πως άνθρωποι πεθαίνουν και ξεριζώνονται για να πλουτίζουν οι φταίχτες Αυτό δεν είναι ποίημα Είναι κραυγή Έκκληση για βοήθεια Στον πόλεμο η ποιήση είναι μονάχα ψέμα Η αλήθεια βρίσκεται στο μικρό σου κορμάκι που ακίνητο στην ακτή σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε γιατί πάνω του διαγραφόταν η ξεφτίλα όλου του κόσμου Η ντροπή μας Νεφέλη AYLAN KURDI جسدك الصغير مسجى على الشاطىء ساكتا ولكنه يهدر فأنت اكثر من اي منا كان من المفترض ان تضحك بالمداعبات وبالعابك على ركبتي والدك او في حضن امك لكن لا.. لم تستطع ان تكبر كي تزن جمال وقبح هذا العالم ام تستطع ان تطول لتنتصب كشجر الزيتون في بلدك . قد تكون قد بكيت لخوفك من قذيفة انفجرت سوريا كانت بلد جميل كما يقولون في سوريا الان لا تسمع الا الترانيم الحزينة من دمشق حتى حلب من حمص حتى اللاذقية ومن الخوف جف الحليب في صدور الامهات كان من المفترض ان تكون الان تلعب ان تلفح الشمس وجهك الصغير ومع اقرانك الاخرين لكنك لم تستطع ان تدرك ان اناسا يموتون واخرون يقتلعون من بلادهم كي يزيد غنى المسؤولين عما يجري هذا ليس شعرا انه صرخة انه نداء للنجدة والمساعدة ففي الحروب لا يعدو الشعر سوى كذبة الحقيقة مسجاة هناك في جسدك الصغير والذي بلا حراك سجي على الشاطىء صامتا ولكنه يهدر ففوقه رسمت مهزلة هذا العالم باسره وفوقه رسم عارنا . نيفيلي
 

W3C Validations

Ένα blog που λέει... οχι, σε κάθε είδους κάγκελα ...ο καθένας μπορεί να σπάσει τα μικρά η μεγάλα κάγκελα που τον περικλείουν.....

Usage Policies

Διαβάστε περισσότερα...